Ajankohtaista

1/12/2022

LADY TAXI on nyt myös Kela-Taksi! 

Mikäli haluat palveluamme kelakuljetuksiin, sovi kyydityksen ajankohta ensin kuljettajamme kanssa soittamalla Ladyn tilausnumeron 0400 942001. Tämän jälkeen voit tehdä Tuttutaksi  -tilauksen ilmaiseksi Lapin Kela-taksi numerosta  0800 414610. Ilmoita tilauksen yhteydessä  Lady Taxin kela-autonumero 9567 ja kerro, että olet sopinut nouto ajankohdan kuljettajan kanssa. Näin varmistat, että juuri me saavumme kyyditsemään Sinua. Kanssamme olet turvassa ja varmistamme aina hyvinvointisi. 

 

15/4/2020

Taksi on nopea ja turvallinen vaihtoehto busseille. Suosithan paikallisen, Taksiliiton jäsenyrittäjän, palveluita niin tiedät, että luvat on kunnossa ja kyyditys ei tuo yllätyksiä.
Kauppakassit, apteekkiostokset ja vaikka kukkakimputkin kulkeutuvat Lady Taxin kautta kotiovellesi.

P. 0400 - 942001
info@ladytaxi.fi

Muistathan kuitenkin oman ja kuljettajan turvallisuuden vuoksi, että taksi ei ole sairaankuljetusta.
THL:n sivuilta voit lukea ajankohtaiset hoitoonohjauksen ohjeet: https://thl.fi

 

14/4/2020

Taksit palvelevat myös kriisien aikana. On tullut paljon kyselyitä miten Lady liikennöi epidemian aikana. Kyyditsemme toistaiseksi ihan normaalisti. Olemme muuttaneet ja tehostaneet tiettyjä toimintoja:

 • Puhdistamme taximme kosketuspinnat (turvavyöt, ovenkahvat,jne) useita kertoja päivässä. Sinun ei tarvitse koskea taksin ovenkahvoihin, sillä kuljettaja avaa ja sulkee oven puolestasi, kuten ennenkin.
 • Asiakkaat ohjataan istumaan takapenkille. Vain erityisessä tilanteessa asiakkaalla on lupa käyttää etupenkkiä.
 • Pyrimme suojaamaan kuljettajamme tartunnalta, jotta voimme palvella ja auttaa asiakkaitamme mahdollisimman pitkään ja hyvin. Siksi voimme käyttää tarvittaessa maskia ja kertakäyttöisiä suojahanskoja. Tällaista ei ole syytä säikähtää. Voimme taata, että kuljettajamme eivät tule työskentelemään sairaana. Käytämme myös tehokkaasti käsidesiä.
 • Liikkeellä on myös kausiflunssaa, joten pyrimme välttämään myös sen tarttumista puolin ja toisin.
 • Taksilla on myös oikeus kieltäytyä kuljetuksesta, jos siitä aiheutuu vakavaa hengen tai terveyden vaaraa.
 • Pyydämme myös asiakkailtamme tehostettua huomiointia epidemian suhteen: ethän lähde liikkeelle heikkokuntoisena tai kuuluessasi riskiryhmään.
 • Aivastathan ja yskithän hihaasi tai nenäliinaan. Takseissamme on käsidesiä ja paperinenäliinoja tarjolla. Ethän jätä käytettyjä nenäliinojasi takseihin.
 • Taksia on tällä hetkellä turvallisempaa käyttää, kuin linja-autoa, koska matkustat yksin tai tutun kanssa.
 • Suosimme tällä hetkellä korttimaksun lähilukutoimintoa.
 • Suosittelemme tilaamaan taksin ennakkoon, mikäli Sinulla on sovittu meno tiettyyn aikaan. Emme peri ennakkomaksua, mikäli kyyditys on ma-la klo 07-18 välisenä aikana. (voimassa toistaiseksi)
 • Kauppa-asioinnit hoidamme edelleen, kuten ennenkin. Eli noudamme kauppalapun, kassit, tyhjät pullot,yms. sekä rahat/maksuvälineen kotioveltasi ja käymme hoitamassa asioinnin puolestasi. Pienemmät ostokset voit soittaa tai textata Ladyn numeroon 0400-942001.
  Maksat vain mittarihinnan, emme peri ylimääräistä palvelumaksua.
  SOITA JA KYSY LISÄÄ, MIKÄLI HALUAT LISÄTIETOJA

Päivitämme tätä listaa tarpeen vaatiessa.
Pidetäänhän huolta itsestämme ja lähimmäisistä. Tämänkin tilanteen pääsemme kyllä taittamaan ja elämään läpi hyvin, kunhan olemme huolellisia ja pysymme rauhassa.

 

30/5/2017

Taksiala mullistuu kohta: "Massasta erottuminen pitää tehdä nyt eikä vuoden päästä"

http://yle.fi/uutiset/3-9639117

 

30/5/2017

Lady Taxi puki palvelun keltaiseen

https://lappilainen.fi/2017/05/30/advertoriaali-lady-taxi-puki-palvelun-keltaiseen/

 

01/11/2016

Lady Motor tuo Rovaniemelle uuden Lady Taxi- palvelun

http://lappilainen.fi/2016/11/01/lady-motor-tuo-rovaniemelle-uuden-lady-taxi-palvelun/

Jaa tämä sivu